Corona Update + Afscheid Diesel

Gepubliceerd op 6 december 2020 om 22:00

Wat een nare tijden rondom het Corona virus. Wij hopen dat een ieder van onze volgers veilig en gezond mag blijven.

Het is wat stil rondom de wedstrijden en daarom ook hier op de pagina. Toch zitten wij zelf niet stil.

Onze Licanto RDS had zich met zijn 3jaar jong gekwalificeerd voor de finale van de Graziozo cup, die helaas tot op heden nog is uitgesteld. Ondertussen gaat zijn training door en heeft hij zelfs al zijn eerste uitrit mogen maken.

Onze Democracia traint met Kim door om M1 te gaan starten zodra de wedstrijden weer beginnen. Dit pakken ze beide goed op. Hun tijd is nu om te focussen op de foutjes in het samenspel en daar hebben ze nu tijd genoeg voor.

Onze Dinde RDS liep een tijd geleden niet lekker en heeft zich daarom moeten terugtrekken. Hoewel haar rustperiode zijn einde nadert zijn we heel erg benieuwd of deze knapperd nog zal gaan meedraaien in de sport. We blijven positief. En Dinde zelf, die dijt vooral lekker uit en geniet van haar dagelijkse weidegang.

Helaas is er afgelopen weekend tragisch nieuws bij ons binnen gekomen. Diesel is niet meer 13 jaar lang was deze knappe spikkel van ons en hebben wij zoveel vreugde en verdriet samen gehad. Onlangs hebben onze wegen zich gescheiden omdat het temperamentvolle karakter van Diesel toch wat moeilijk werd na Kim's zwangerschap. Helaas heeft zijn nieuwe bazinnetje maar kort van hem mogen genieten.. Afgelopen zaterdag heeft hij voor het laatst gesteigerd. Helaas kwam hij ongelukkig neer en mocht niet meer opstaan. Wij zijn erg aangeslagen door deze tragische gebeurtenis en wensen Astrid dan ook eens zoveel sterkte toe.

Diesel, bedankt maatje. Rust zacht


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.