Wij zijn Sharon en Kimberly Bastian. Paardenmeiden in hart en nieren en al heel wat jaren actief in de Paardensport, zowel dressuurmatig als met springen. Door de jaren heen hebben we heel wat paarden en paardenmensen mogen ontmoeten. Iedere ervaring heeft ons doen groeien in kennis, ervaring, maar ook in passie! Nu willen wij die kennis en ervaring gebruiken om onze passie over te brengen op anderen door hen te ondersteunen in de omgang en training met hun paard(en)


 

Sharon Bastian is ZZzwaar gekwalificeerd en momenteel volop actief in de dressuursport met haar paarden Dinde RDS, Democracia RDS en Licanto RDS. Allemaal gefokt door Ronald en Dayna Stoop uit Grathem.
Sharon is gepassioneerd voor het correct rijden en verzorgen van paarden. Nu haar HBO studie ten einde is, wilt zij zich volop gaan inzetten in de training, coaching en het uitbrengen en/of verkopen voor derden.


 

Kimberly Bastian is z gekwalificeerd en heeft jarenlang de basisopleiding van de paarden gedaan. Vooral de uitdagingen aangaan om de sensibele paarden naar niveau te rijden ligt haar goed. Daarnaast probeert zij buiten de schermen zoveel mogelijk te voorzien in de dagelijkse ondersteuning voor Bastian Horse Riding Support.

Wij zijn er niet op uit om ons brood te verdienen met de paarden. Onze missie is onze harten en die van anderen te vullen met de paardenliefde die wij in de loop van de jaren hebben opgebouwd.


Ik ben Britt van de Winkel en rijd bij bastian horse riding support. Al een aantal jaar geleden ben ik bij Kim en Sharon terecht gekomen. Ik ben begonnen op de pony van Brigitte de moeder van Kim en Sharon hier heb ik altijd met plezier voor gezorgd. Toen begon ik ook wat meer op de andere paarden te rijden met name op Demo, hier heb ik al zoveel van geleerd en ik kom steeds verder. Ik ben helemaal opgenomen in de familie en we doen veel samen. Vooral onze passie voor paarden en ze met liefde trainen en uitbrengen op wedstrijd. Met Demo rijd ik nu L1 en ik hoop ooit ook met haar de top te bereiken! Ik ben iedereen super dankbaar voor alle kansen die ik heb gekregen en telkens opnieuw krijg. Op naar nog vele mooie jaren samen.


Nieuws