Hoi allemaal! Mijn naam is Lynn Geenen, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Geleen.

Op dit moment studeer ik aan het derde jaar van de opleiding Accountancy aan Zuyd Hogeschool te Sittard.

Al sinds klein ben ik besmet met het paardenvirus. Toen ik 10 jaar oud was kreeg ik mijn allereerste eigen pony, genaamd Shadow. Shadow was een 9 jarige stoere, D-pony ruin. Na een aantal jaren recreatief te hebben gereden, begon de wedstrijd sport te kriebelen en hebben we besloten om er een gokje op te wagen. Binnen een aantal jaren sprongen we in de klasse M en reden we M1 dressuur.


Helaas groeit een pony niet mee naar een paard en hebben we Shadow uiteindelijk verkocht om verder te gaan in de wedstrijdsport.


Copy Right Pernille Somers                                                                             Copy Right Pernille Somers


Copyright Ingrid Sanders                                                                                                                                                        copyright Pernille Somers

Na een tijdje grote pech in de paarden had ik besloten om me te gaan richten op de springsport. In maart 2018 had ik eindelijk genoeg geld gespaard om een 4-jarige onbeleerde merrie te kopen. Bij de eerste ontmoeting was het liefde op het eerste gezicht met de knappe en ontzettend lieve Jara du Rouet Fw. Het is niet makkelijk geweest, Jara is een temperamentvolle voskleurige merrie van Baloubama x Calvados en we timmeren elke dag keihard aan onze eigen weg naar succes. Alles wat ze vandaag kan heb ik haar zelf aangeleerd, met de intensieve begeleiding van mijn springinstructeur Ben Boessen en dressuurinstructrice Amber Ancion. Dat heeft al geleid naar een aantal zeer mooie resultaten. In ons eerste wedstrijdseizoen werden we 5e op de Limburgse Kampioenschappen outdoor in de klasse B. Het seizoen erna werden 7e op de Limburgse Kampioenschappen indoor in de klasse B. Vervolgens overgestapt naar de klasse L en in de eerste vier wedstrijden ook vier keer foutloos en drie keer in de prijzen. Helaas heeft corona alles een beetje op pauze gezet en hebben we er nu wat langer over gedaan. Begin zomer hebben we de eerste keer M gestart en ook daar waren we gelijk foutloos.
Dat kan allemaal bij elkaar als een stuk met dan die foto's van het springen enzo eronder.Ik geniet elke dag van de aanwezigheid van Jara’s lieve karakter en werkwilligheid.
Sinds april 2018 ben ik samen met mijn vriend die er net zo over denkt en mij volledig steunt in mijn paardengekte en trouw samen met mama mee reist naar de wedstrijden. Zonder hun zou ik dit allemaal niet kunnen waarmaken en had ik mezelf niet zo kunnen ontwikkelen als dat ik nu gedaan heb.

Ik heb een enorm vooruitstrevende mentaliteit, stilstaan is achteruitgang. Elke training en elke wedstrijd wil ik het best haalbare resultaat boeken. Het ultieme doel is om CSI (internationaal) te gaan starten. Daarom ben ik heel trots en blij met de samenwerking met Lidy, ik kijk met een frisse blik en een hele hoop motivatie positief naar de toekomst!

 

                                                                                                                                                                Copyright Ingrid Sanders