Sponsor Amazone/ Ruiter gezocht

Gepubliceerd op 16 maart 2021 om 23:34

♡☆◇○♘ gezocht sponsor ruiter/amazone ♘○◇☆♡

Ik ben op zoek naar een fanatieke amazone of ruiter. Het niveau is niet zo van belang, het gaat vooral om de passie en band tussen mens en dier. Uiteraard zijn Sharon en Kim nog gewoon onze sponsor amazones, daar veranderd ook niets aan.

Ik kan helaas nog niet sponsoren door middel van geld bedragen. Maar wel met een leuk cadeau voor ruiter of paard en uiteraard heel wat mooie foto's. We maken er uiteraard vaste afspraken over en een contract is uiteraard ook geen probleem, voor mij persoonlijk hoeft dat niet per se maar kan me voorstellen dat mensen het wel graag willen.

🐎 Eisen:

✔ Je bent een jonge dame of heer met een grote passie voor paarden/ pony's (Bij minderjarige goedkeuring ouders nodig)

✔ Je hebt een eigen paard of pony, en serieus aan het trainen.

✔ Je hebt geen moeite de band, passie en liefde voor je dier te tonen.

✔ Het rijden van Wedstrijden is geen must, maar wel een de voorkeur.

✔ Het delen van de foto's en filmpjes op social media

 

🐴 Wat kun je verwachten:

✔ Ieder seizoen leuke foto's van je paard/pony

✔ Mooie training of wedstrijdstrijd foto's

✔ Zo nu en dan een leuk cadeau voor jou of je paard/pony

✔ Eigen invulling over het verdelen, de inhoud, thema's of invulling van de shoots.

✔ Uiteraard krijg je ook een eigen pagina op onze website, en delen we alle nieuwtjes op onze website, facebook of instagram.

✔ Buiten fotoshoots, kunnen wij je ook voorzien van film materiaal

Meedoen:

» Delen van dit bericht is lief

» Tag jouw paardenvrienden waarvan jij denkt dat jij dat zij ook graag sponsorruiter willen zijn

» Reageer onder dit bericht met een duidelijke motivatie, waarin je beschrijft waarom jij mijn sponsorruiter wilt zijn. (Inclusief foto van jullie als combinatie)

Let op! Hoe duidelijker je motivatie, hoe meer kans om de sponsorruiter te worden. Geef aan waarom jij die ruiter bent die ik zoek! Vertel wat meer over jou als ruiter, je niveau, hoeveel wedstrijden je rijdt, iets over je pony(‘s) en/of paard(en), jullie als combinatie, etc.

Liever via Email of whatsapp? Klik dan op jouw keuze. 


Reactie plaatsen

Reacties

Syrche Cordewener
5 maanden geleden

Hallo!
Mijn naam is Syrche Cordewener. Mijn passie voor paarden is al op jonge leeftijd onstaan. Ik heb sinds een aantal jaar mijn eigen stal genaamd : Stal aan ‘t Kanaal. Hier geef ik dagelijks lessen en haal ik hier veel plezier uit.
18 jaar geleden kocht ik mijn eerste tinket genaamd Gipsy. Het was liefde op het eerste gezicht, ondanks Gipsy echt niet de makkelijkste was. We kwamen vaak in onveilige situaties terecht. Zo ging het een lange tijd door maar uit eindelijk wierp het zijn vruchten af en kon ik met haar lezen en schrijven. Door haar is mijn liefde voor tinkers ontstaan. Zo heb ik in totaal 3 tinkers gefokt van Gipsy. Een aantal jaar geleden zocht ik een brave lespony om Gipsy op te volgen in de kinderlessen. Ik kwam toen uit op Darcy’s Ranchero. Toen ik haar ging ophalen vertelde de eigenaresse tegen mij dat ze haar Ranja noemde, want ze was zo zoet als Ranja met een rietje. Zo ging Ranja met ons mee naar huis. Ze liep heel braaf in de lessen mee en we waren erg tevreden over haar. Ik zag potentie in haar, en ik wou graag dressuur met haar gaan rijden. Ik kwam erachter hoe gevoelig ze was, en hoeveel wilskracht ze had. Een aantal weken later vond ik haar buik er erg vol uitzien. Zou ze drachtig zijn? De dierenarts vertelde ons dat ze inderdaad drachtig was, en we waren allemaal door het dolle heen. Wie de vader was wisten we niet. En dat maakte ook niet uit, want het was ons wondertje. Toen werd haar veulen Éowyn van Stal aan ‘t Kanaal geboren. Toen Éowyn 3 jaar was ben ik begonnen met het zadelmak maken van haar. Ze is nu bijna 4 jaar, beleerd voor de koets en heeft ondertussen al 1 winstpunt in het L1.
Tegenwoordig rijd ik met Ranja al in het Z en Éowyn in het L1. Ik word vaak vreemd aangekeken als ik met mijn tinkers aankom op wedstrijd. Maar dat kan me eigelijk niks schelen. Ik ben super blij met mijn tinkers, en enorm trots als ik kijk hoe ver we nu al zijn gekomen.
Ik heb in totaal 8 tinkers en nog 3 pony’s met een ander ras.
Ik heb meerdere keren per week dressuur les met mijn tinkers. Ik ben in het bezit van een mooie buitenbak waar mooie foto’s gemaakt kunnen worden. Mijn stal ligt pal aan het kanaal in Bunde. Hier in de omgeving zijn veel mooie plekken waar foto’s gemaakt kunnen worden. Mijn pony’s zijn allemaal harstikke bomproof en makkelijk in de omgang.
Ik denk dat ik de persoon bent die je zoekt omdat ik veel prachtige tinkers heb, een goede locatie heb en er veel mogelijkheden zijn.
Ik hoop dat ik je een goed beeld heb kunnen geven over wie ik ben en wat ik doe.
Ik hoor graag iets van je!

Met vriendelijke groet,
Syrche Cordewener

Brittnijboer
een maand geleden

Hoii het lijkt mij wel leuk ik heb 2 pony's een rijd zz en een nog b maar we zijn aan het oevenen ik spring en heb elke maand wel een wedstrijd als je me wil herijken kan het ook op insta xbrittnijboer