Canon PIXMA iP7250

De Canon PIXMA iP7250 is een hoogwaardige fotoprinter met 5 afzonderlijke inktcartridges, WiFi-connectiviteit en biedt de mogelijkheid om te printen via je smartphone. Met deze printer print je foto’s van fotolabkwaliteit, print je direct op de cd’s en kan je automatisch dubbelzijdig printen. De printer heeft 5 afzonderlijke inktcartridges waardoor je alleen de cartridge vervangt waarvan de inkt op is.


Belangrijkste kenmerken van de Canon PIXMA iP7250
Hoogwaardige foto’s en documenten printen
Eenvoudig printen vanaf je smartphone of tablet met de Canon PRINT-app.
Dubbele papiercassettes waardoor je gelijktijdig papier van verschillende formaten en types kan laden.
Om energie te besparen schakelt de automatische in-/uitschakeling de printer automatisch uit na de geselecteerde tijd en weer in als je begint te printen.


 

HP Sprocket Studio Snow

 

Met de HP Sprocket Studio Snow breng je je mooiste herinneringen weer tot leven! De compacte en makkelijk te bedienen printer laat je snel scherpe foto's van 10x15cm formaat afdrukken, vanuit zowel de fotoalbums als de sociale media op je telefoon. Voor de beste kwaliteit wordt geadviseerd hierbij gebruik te maken van het glanzende HP Sprocketpapier (veegvast, waterbestendig en scheurvast). Voordat je gaat printen kun je de foto's nog in de Sprocket app bewerken met stickers, kaders en sjablonen van bijvoorbeeld kaarten, collages of pasfoto's. Verder kunnen er in totaal drie personen tegelijkertijd verbinding maken met het apparaat via bluetooth.

Hij is ideaal voor het gebruik op concoursen of andere evenementen. Het enige nadeel is dat er wel een werkend stop contact in de buurt moet zijn om hem te kunne laten werken, hij word verder bestuurd via het chromebook zodat ik foto's die net zijn gemaakt of van het sd kaartje van de camera afkomen meteen kan printen.

geprint met Hp Sprocket