Online workshops Photoshop

Gepubliceerd op 26 augustus 2021 om 14:22

Wil jij thuis op je eigen tempo wat meer leren van en over photoshop? 

Dan kunnen we jou misschien wel een beetje op weg helpen. Ik heb drie pakketten samen gesteld waarin zowel met tekst dus alle stappen onder een video als voorbeeld stap voor stap uitgelegd dit is altijd veel fijner als je snel iets moet terug zoeken.Ik heb de pakketten in drie nieuws verdeelt. De eerste gaat vooral over de basis. Hoe photoshop werk welk knopje waar voor is en uiteraard wat tips en trucs zodat je snel en kunt door werken.

Het eerste pakket voor de basis gaat dan ook vooral over de functies van photoshop, hoe je het beste kunt bewerken, kleine dingen kunt weg halen en nog veel meer. 

In het pakket voor de gevorderde photoshop gebruiker gaan we hier verder op in. Hier komen dingen aan bod hoe je de ogen kunt laten uitspringen op de foto, maar ook hoe je tuig een beetje kunt oppoetsen en hoe je andere achtergronden of lucht verandering kunt toepassen

Het laatste pakket is gebaseerd op speciale effecten, van een gewone foto een black photo maken, een poeder shoot ervan maken ( Holipowder) of het maken van een collega, flyer of een foto die verloopt zodat je de beweging van een aantal foto's in een foto zet. 

Uiteraard worden de pakketten van tijd tot tijd geüpdatet en aan de nieuwste trends bij gehouden zodat jullie niets missen.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.