Vanaf nu werken we met contracten

Gepubliceerd op 8 januari 2021 om 20:59

Vanaf nu gaan wij werken met contracten. Dat klinkt op het eerste oog heel indrukwekkend, maar dat is het helemaal niet. 

We stellen voor iedere tak van fotografie die wij uit oefenen een contract op. Dit is ter bescherming van u en uiteraard ook voor onze eigen administratie. 

Wat komt er in zo een contract:

De contracten worden voorzien met algemene voorwaarden, regels en afspraken. Zo hebben beiden partijen een goed overzicht en staan afspraken vast.  

Deze zijn er vooral om te voorkomen dat mensen de foto's die niet nabesteld zijn gebruiken zonder vermelding en logo, uiteraard ook om te voorkomen dat mensen zonder afmelding niet komen of ineens niet meer bereikbaar zijn. Ook is het voor beiden partijen altijd fijn afspraken zoals, prijs, bestemming en toestemmingen voor eventueel portfolio duidelijk te hebben. 

Kortom de contracten zijn er voor overzicht, duidelijkheid en vooral om u wensen kenbaar te maken. U heeft een eigen invulling en word verder niets opgedrongen.

 

Wanneer krijg ik het contract:

U ontvangt het contract meteen naar het afspreken van een datum. We sturen hem per mail op en dan kunt u hem makkelijk thuis invullen en terug sturen. Doet u dit niet? Dan vind de shoot ook niet plaats aangezien we het contract vooraf moeten ontvangen.  Komt op bezoek in de studio? Dan kunt u het contract bij ons invullen en tekenen. 

Voorbeelden:  

Hier onderstaand vind u voor elke tak van fotografie een download. Deze zijn bovendien de contracten die u ook zou ontvangen.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.