We met onze photoshoots uitsluitend met contracten. Dit is zowel voor u als voor de fotograaf de beste oplossing. Hierin worden afspraken en regels duidelijk omschreven en uitgelegd. Deze dient u voor de shoot in te leveren en is hier te downloaden. Ook onze algemene voorwaarden en privacyverklaring kunt u hier downloaden. Hier vind u meer uitleg, tips en mogelijkheden over de shoots die wij aanbieden.

 

Dierfotografie 

Wilt u mooie foto's van u huisdier, of grote dieren zoals paarden? Dan kunnen we zeer zeker wel iets voor u beteken. Ook hier zijn er heel veel mogelijkheden in locatie en inhoud.  Ook hier heeft u volledig de vrije hand in. Bij een  shoot met dieren, is het heel erg belangrijk dat het dier op zijn gemak is en geen stress ondervind. 

Daarom is het ook belangrijk met minimaal twee mensen aanwezig te zijn bij de shoot die het dier goed kent. 

De shoots met dieren, kunnen zowel op locatie plaatsvinden. Denk hierbij aan

  • Ergens in het bos of een mooie omgeving. 
  • Op stal 
  • Bij u thuis
  • In de studio ( alleen voor kleine dieren)

U kunt zelf aangeven op welke locatie u de shoot wilt plannen en wat voor soort foto's of thema's u aan de shoot wilt geven. Dit kunnen zijn:

  • Actie foto's
  • portret foto's
  • Blackfoto's
  • Foto's van u en het dier, met de kids of het hele gezin
  • Eigen invullingen. 

Het is belangrijk bij het plannen van een shoot te weten wat u als inhoud van de shoot wilt. Dit zodat ik weet welke apparatuur ik moet meenemen en welke kosten er bij komen kijken zodat u niet voor verrassingen komt te staan. En ik ook niet, we streven echter naar de beste kwaliteit.

Voor dieren geld dat ze geen stress moeten hebben of ergens toe gedwongen moeten worden. Een shoot met een dier is veel geduld spelen met de dieren en ze belonen, we hebben dan ook altijd wat hulpmiddelen( speeltjes, snoepjes ect) bij ons. Even goed is het handig een of twee mensen mee te nemen voor de shoot voor hulp. 


Portret, Fashion, Familie, vrienden Shoot

Wat is er allemaal mogelijk en waar?

De inhoud van de shoot, is volledig aan u. De locatie, kleding met wie en op welke manier kan volledig naar u hand worden gezet. 

Het is mogelijk om op locatie, met een opvouwbare achtergrond foto`s te make. Dit betreft tot nu toe en witte en zwarte achtergrond. Meerder zijn onderweg. 

 


Verkoop Fotografie

Wilt u een voertuig, product of dier verkopen en wilt u hiervoor goede foto's voor op social media, website of advertentie? Dan kunnen we u zeer zeker helpen. We kunnen u producten tentoonstellen en zorgen voor een mooie witte achtergrond voor het gebruik van een website.

 

Dit kan bij kleine producten doormiddel van onze photobox. Deze heeft drie achtergronden ( zwart, wit en groen) 

Voor grote producten hebben we hiervoor een opvouwbaar achtergrond systeem met zwart en wit doek. 


Voor verkoop van dieren is vrijwel altijd een natuurlijke achtergrond het mooist. Wilt u dit niet is het opvouwbaar achtergrond systeem goed te gebruiken.

Qua inhoud, tentoonstelling en  achtergronden of locatie heeft u uiteraard ook hier de volledige controle.