Canon Mark 5D III

De Canon EOS 5D Mark III DSLR-camera is een full-frame 22,3 MP DSLR met uitzonderlijke stilstaande beelden en filmopnamemogelijkheden. Door de nieuwe DIGIC 5+ beeldprocessor van Canon en 14-bits A / D-conversie te integreren, kan deze camera buitengewoon gedetailleerde beelden produceren met een enorme gevoeligheid bij weinig licht, die verder wordt geholpen door een uitgebreid ISO-bereik tot 102400. 

 

De beeldkwaliteit wordt verder verbeterd door de nieuwe 61-punts reticular autofocus met hoge dichtheid, inclusief maximaal 41 cross-type AF-punten en 5 dubbele diagonale AF-punten voor gegarandeerde scherpte. iFCL-meting werkt samen met het AF-systeem en gebruikt kleurinformatie van scènes om nauwkeurige belichtingswaarden te produceren met behulp van een 63-zone dual-layer meetsensor. HDR- en meervoudige belichtingsmodi bieden meer creatieve mogelijkheden en helpen u de hoeveelheid

Beeldreview is mogelijk met behulp van de 1.040.000 dots 3,2 "Clear View II LCD-monitor, die is voorzien van een zeer transparante, reflectiebestendige multi-coating voor een goede weergave onder heldere omstandigheden. De Intelligent Viewfinder integreert ook een gesuperponeerd LCD-scherm dat u belichtingsinformatie en heeft een 100% gezichtsveld.

Een zeer duurzame behuizing van magnesiumlegering omringt de componenten en biedt een verhoogde stof- en weersbestendigheid. Een bijgewerkt EOS Integrated Cleaning-systeem helpt ook om stof in de camerabehuizing te verminderen en te verwijderen. Een aantal van de fysieke bedieningselementen op de camerabody zijn volledig aanpasbaar voor een efficiëntere workflow en handiger bedieningsschema. Dual CF- en SD-geheugenkaartondersteuning verhoogt ook de compatibiliteit van de camera. Er wordt ook ondersteuning geboden voor de optionele Canon Wireless File Transmitter en GPS-ontvanger voor het op afstand loggen, volgen en verzenden van uw beelden.