Services

Gepubliceerd op 8 september 2020 om 23:39

Services

 

U kunt bij ons terecht voor :

  • Familie foto`s, foto`s met vrienden/innen, portret foto`s, fashion ect

  • Foto`s van u huisdier denk hierbij aan portret foto`s, actie, of foto`s met u of het gezin 

  • Foto`s van paarden en andere grotere dieren. Ook hier geld de veelvoud

  • Evenement fotografie 

  • Verkoop shoots

  • Blackshoot

  • Bedrijfsfotografie

Hoe verloopt een shoot:

Bij ons heeft u altijd vrije keuze in de inhoud van de shoot. U kunt dan ook bijvoorbeeld een shoot met u paard combineren met foto`s van het gezin, eventueel de hond of andere wensen. Ook is het mogelijk om zowel,  portret foto`s met u paard te maken en bijvoorbeeld foto`s onder het zadel. Echter is het wel belangrijk dit van te voren met ons af te spreken. Dit zodat ik me goed kan voorbereiden en ik ook alle benodigde spullen bij me heb. 

Wat krijg ik van de shoot en wanneer:

U ontvangt standaard alle gemaakte foto`s van de shoot bewerkt met logo. Afhankelijk van welk pakket u heeft gekozen ontvangt u ook een aantal foto`s zonder logo naar keuze. U heeft ook altijd de kans om foto`s eventueel na te bestellen op welke manier u dan ook wilt. Dit kan zijn als canvas, verschillende groten foto`s, maar ook dingen zoals shirt, kussen en een mok. Voor meer informatie mag u ons altijd benaderen. 

Meestal ontvangt u de foto`s nog de zelfde dag van de shoot. Dit is uiteraard wel een beetje afhankelijk van de hoeveelheid foto`s en het tijdstip van de shoot, in het slechtste geval heeft u de foto`s altijd de dag na de shoot. Deze worden meestal verstuurd via Wetransfer. 

 

Wilt u meer weten over de apparatuur? Dat kan ---> hier <---

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.