Welkom op de site!

‚ÄčLeuk dat je een kijkje komt nemen! Ik zal me zelf even voorstellen, ik ben Lidy ik ben hartstikke dol op fotografie. Ik heb een paardenhouderij opleiding achter de rug en een opleiding gedaan tot fotografe. Ik werk naast mijn bedrijfje bij een schoonmaakbedrijf. k ben met de fotografie begonnen omdat foto`s een blijvende herinnering zijn aan dingen, dieren of mensen die ons dierbaar zijn. Uiteraard ben ik me ook verder gaan ontwikkelen en heb ik ervoor kunnen zorgen dat ik steeds weer een beetje de kwaliteit kan verbeteren van de foto's en video's 

De passie, het vertrouwen en liefde tussen mens dieren, het  levendige en streken van dieren en mensen, actie of passie. Het is altijd een uitdaging de mensen en dieren op de foto te krijgen zoals ze zijn. Dit is waardoor ik me echt ben gaan verdiepen in de fotografie.

Sinds kort beschik ik over een studio. Deze is uiteraard voorzien van belichting, een computer waar u de foto's meteen kunt zien, naar wens opname materiaal voor filmpjes te maken. Even als een groene, witte, of zwarte achtergrond. Meerder dingen zoals ballonnen, versieringen voor kerst, valentijn, of verjaardagen zijn aanwezig. Uiteraard is het ook mogelijk de foto's op canvas, of andere maten te laten uitprinten. Ook dingen zoals een shirt, mok, of kussen zijn mogelijk.

Het ook mogelijk een persoonlijke cd te laten maken van de shoot, de cd word dan op de voorkant met tekst en foto bedrukt die u wenst. Dit is dan een hele gave en onvergetelijke herinnering aan u dierbaren. 

Ook kunt u bij ons terecht voor evenementen zodra deze uiteraard weer zijn toegestaan. We werken uiteraard corona proof en de regels voor ons vind u ook terug op de start pagina van onze site.


Uiteraard doe ik me best om de kwaliteit van het bewerken, fotograferen en het filmen te verbeteren. Ben momenteel bezig met een Cursus paarden bewerking gevorderden van Linda Meijel.                                                                                                                        Meer informatie over de shoots & mogelijkheden.


  Apparatuur