Welkom op de site!

Leuk dat je een kijkje komt nemen! Ik zal me zelf even voorstellen, ik ben Lidy ik ben 29 lentes jong en ben hartstikke dol op fotografie. Ik heb een paardenhouderij opleiding achter de rug en een opleiding gedaan tot fotografe. Ik werk naast mijn bedrijfje bij een schoonmaakbedrijf. k ben met de fotografie begonnen omdat foto`s een blijvende herinnering zijn aan dingen, dieren of mensen die ons dierbaar zijn. Uiteraard ben ik me ook verder gaan ontwikkelen en heb ik ervoor kunnen zorgen dat ik steeds weer een beetje de kwaliteit kan verbeteren van de foto's en video's 

De passie, het vertrouwen en liefde tussen mens dieren, het  levendige en streken van dieren en mensen, actie of passie. Het is altijd een uitdaging de mensen en dieren op de foto te krijgen zoals ze zijn. Dit is waardoor ik me echt ben gaan verdiepen in de fotografie.


Uiteraard doe ik me best om de kwaliteit van het bewerken, fotograferen en het filmen te verbeteren. Ben momenteel bezig met een Cursus paarden bewerking gevorderden van Linda Meijel.                                                                                                                        Meer informatie over de shoots & mogelijkheden.


  Apparatuur


Sponsor Ruiters/amazones


                                                                                                                                    Recensies