Canon EF 300mm F/4.0 L USM iS

Het Canon EF 300mm f/4.0L IS USM objectief is met zijn 1190 gram een licht en draagbaar objectief dat veelzijdig inzetbaar is. Ook de korte minimale scherpstelafstand van 1.5m maakt het objectief zeer allround. Maak portretten, leg wilde dieren vast, pan mee met racewagens of vereeuwig de blik van een geconcentreerde sporter. En dat allemaal met een uitstekende scherpte en een zacht weergegeven achtergrond.

Hoogwaardig en stabiel
Objectieven uit de L-serie van Canon staan bekend om de stof- en vochtbestendige afwerking én natuurlijk de goede beeldkwaliteit. De kwaliteit wordt geëvenaard door het gebruik van super spectra coatings en de nauwkeurige beeldstabilisatie. De coatings reduceren reflecties en schitteringen, waardoor de balans van de kleuren en het contrast wordt verbeterd. De beeldstabilisatie stelt u in staat om te fotograferen met sluitertijden die tot twee stops langer zijn. Eventueel kunt u de stabilisatie in één richting uitschakelen om panning mogelijk te maken.

Scherpstelling
De ringvormige ultrasone motor voor het scherpstellen is snel, precies en geruisloos. De scherpstelling kunt u altijd bijstellen door de "fulltime" handmatige focus. Dit houdt in dat u ook in de automatische scherpstelstand de scherpte bij kunt stellen, zonder het objectief eerst om te schakelen naar handmatige scherpstelling.

Kenmerken

- Licht en draagbaar objectief
- Inzetbaar voor vele doeleinden
- Biedt een hoogwaardige beeldkwaliteit
- Scherpe resultaten met de beeldstabilisatie
- Altijd handmatig de scherpte bij kunnen stellen
- Stof- en vochtbestendige afwerking
- Geschikt voor filters van 77mm

 


 tele-zoomobjectief maakt macrofotografie mogelijk met een vergrotingsmaatstaf van 1:2 bij een brandpuntsafstand van 300mm. Door gebruik te maken van een "Special Low Dispersion" lensdeel wordt de chromatische aberratie gecompenseerd. De minimum instelafstand bij normaal gebruik is 1,5 m. Het objectief is zo geconstrueerd dat de verandering in aberratie welke veroorzaakt wordt door de scherpstelling, volledig wordt gecorrigeerd en is veelzijdig inzetbaar voor zowel sport-, portret- en landschapfotografie.

 

Kenmerken

 • Lenselementen: 14
 • Lensgroepen: 10
 • Beeldhoek in graden (35mm): 34.3 - 8.2
 • Beeldhoek in graden (SD formaat mm): 20.2-4.7
 • Aantal diafragmalamellen: 9
 • Kleinste diafragma: 22
 • Grootste diafragma: 4-5.6
 • Kortste instelafstand (cm): 150
 • Maximale vergroting: 1:4.1 / 1:2(Macro stand)
 • Filtermaat: 58
 • Diameter (mm): 76.6
 • Lengte (mm): 122
 • Gewicht (g): 545

 

Tamron 17-50mm F/2.8

De Tamron 17-50mm F/2.8 SP Di II heeft een diafragma van F/2.8 door het gehele zoombereik, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je focus of diafragma niet goed ingesteld staan.

Geoptimaliseerd voor spiegelreflex

Het gebruik van XR glas optimaliseert de optische kracht en vermindert het krom trekken van het beeld naar het absolute minimum, terwijl je een compact design behoudt.

 

 

De positionering van 2 hybride aspherische elementen zorgen ervoor dat je keer op keer geweldige beelden vastlegt. En helpen er aan mee dat de Tamron 17-50mm zo compact kan blijven en tóch top prestaties kan leveren.

LD Glas

LD (Lage Dispersie) glazen zijn bedoelt om abberatie tegen te gaan, abberatie is een kromtrekking van het beeld. Deze LD glazen gaan dat effect tegen zodat jr betere foto's maakt, zonder vervorming.