Kenmerken:

 • Telezoomobjectief
 • Brandpuntsafstand: 70-200mm
 • Vast maximaal diafragma van f/4 over het hele zoombereik
 • Ringvormige AF voor nauwkeurig en geruisloos scherpstellen
 • 5-stops beeldstabilisatie om altijd verzekerd te zijn van scherpe beelden
 • Stof- en vochtbestendige behuizing voor gebruik onder uiteenlopende omstandigheden
 • Zeer draagbaar en ideaal om mee te nemen

Canon EF 70-200mm F/4L IS II USM 

 

De Canon EF 70-200mm F/4L IS II USM is een veelzijdig telezoomobjectief dat ideaal is om mee te nemen onderweg. Het objectief is zeer compact en draagbaar maar garandeert toch een professionele beeldkwaliteit. Dat maakt de lens dan ook perfect voor reis-, landschaps- en reportagefotografie. De weersbestendigheid van de behuizing draagt daar zeker aan bij. U hoeft uw lens dus niet snel op te bergen wanneer u zich in een stoffige of vochtige omgeving bevindt. Het objectief beschikt over een vast diafragma van f/4 over het hele zoombereik. Hierdoor hoeft u niet continu de belichtingsinstellingen aan te passen en kunt u dus gemakkelijk uw onderwerp blijven fotograferen. De ingebouwde Image Stabilizer zorgt ervoor dat u altijd verzekerd bent van scherpe beelden - zelfs wanneer u wilt fotograferen met een langere sluitertijd of bijvoorbeeld bij slecht licht. De ringvormige AF stelt nauwkeurig en vrijwel geruisloos scherp. Ideaal wanneer u de lens ook wilt gebruiken voor videodoeleinden!

Zoals u gewend bent van lenzen uit de L-serie, laat ook het optische ontwerp van de Canon EF 70-200mm F/4 IS II USM niets te wensen over. De lens is samengesteld uit maar liefst 20 verschilende elementen die zijn verdeeld over 15 groepen. Daarnaast zijn er diverse coatings op de lenzen aangebracht om de beste beeldkwaliteit te garanderen. Fluoriet zorgt er bijvoorbeeld voor dat vervormingen worden tegengegaan. Ook van chromatische aberratie en kleurafwijkingen heeft u met dit objectief geen last. Super Spectra coatings onderdrukken op hun beurt reflecties en overstraling.


Canon EF 300mm F/4.0 L USM iS

Het Canon EF 300mm f/4.0L IS USM objectief is met zijn 1190 gram een licht en draagbaar objectief dat veelzijdig inzetbaar is. Ook de korte minimale scherpstelafstand van 1.5m maakt het objectief zeer allround. Maak portretten, leg wilde dieren vast, pan mee met racewagens of vereeuwig de blik van een geconcentreerde sporter. En dat allemaal met een uitstekende scherpte en een zacht weergegeven achtergrond.

Hoogwaardig en stabiel
Objectieven uit de L-serie van Canon staan bekend om de stof- en vochtbestendige afwerking én natuurlijk de goede beeldkwaliteit. De kwaliteit wordt geëvenaard door het gebruik van super spectra coatings en de nauwkeurige beeldstabilisatie. De coatings reduceren reflecties en schitteringen, waardoor de balans van de kleuren en het contrast wordt verbeterd. De beeldstabilisatie stelt u in staat om te fotograferen met sluitertijden die tot twee stops langer zijn. Eventueel kunt u de stabilisatie in één richting uitschakelen om panning mogelijk te maken.

Scherpstelling
De ringvormige ultrasone motor voor het scherpstellen is snel, precies en geruisloos. De scherpstelling kunt u altijd bijstellen door de "fulltime" handmatige focus. Dit houdt in dat u ook in de automatische scherpstelstand de scherpte bij kunt stellen, zonder het objectief eerst om te schakelen naar handmatige scherpstelling.

Kenmerken

- Licht en draagbaar objectief
- Inzetbaar voor vele doeleinden
- Biedt een hoogwaardige beeldkwaliteit
- Scherpe resultaten met de beeldstabilisatie
- Altijd handmatig de scherpte bij kunnen stellen
- Stof- en vochtbestendige afwerking
- Geschikt voor filters van 77mm

  tele-zoomobjectief maakt macrofotografie mogelijk met een vergrotingsmaatstaf van 1:2 bij een brandpuntsafstand van 300mm. Door gebruik te maken van een "Special Low Dispersion" lensdeel wordt de chromatische aberratie gecompenseerd. De minimum instelafstand bij normaal gebruik is 1,5 m. Het objectief is zo geconstrueerd dat de verandering in aberratie welke veroorzaakt wordt door de scherpstelling, volledig wordt gecorrigeerd en is veelzijdig inzetbaar voor zowel sport-, portret- en landschapfotografie.

 

Kenmerken

 • Lenselementen: 14
 • Lensgroepen: 10
 • Beeldhoek in graden (35mm): 34.3 - 8.2
 • Beeldhoek in graden (SD formaat mm): 20.2-4.7
 • Aantal diafragmalamellen: 9
 • Kleinste diafragma: 22
 • Grootste diafragma: 4-5.6
 • Kortste instelafstand (cm): 150
 • Maximale vergroting: 1:4.1 / 1:2(Macro stand)
 • Filtermaat: 58
 • Diameter (mm): 76.6
 • Lengte (mm): 122
 • Gewicht (g): 545


Tamron 17-50mm F/2.8

De Tamron 17-50mm F/2.8 SP Di II heeft een diafragma van F/2.8 door het gehele zoombereik, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je focus of diafragma niet goed ingesteld staan.

Geoptimaliseerd voor spiegelreflex
Het gebruik van XR glas optimaliseert de optische kracht en vermindert het krom trekken van het beeld naar het absolute minimum, terwijl je een compact design behoudt.

De positionering van 2 hybride aspherische elementen zorgen ervoor dat je keer op keer geweldige beelden vastlegt. En helpen er aan mee dat de Tamron 17-50mm zo compact kan blijven en tóch top prestaties kan leveren.

LD Glas

LD (Lage Dispersie) glazen zijn bedoelt om abberatie tegen te gaan, abberatie is een kromtrekking van het beeld. Deze LD glazen gaan dat effect tegen zodat jr betere foto's maakt, zonder vervorming.