Actie/Rij foto's paard/pony gezocht

Gepubliceerd op 17 februari 2021 om 11:30

Aangezien het weer langzaam beter word, en de lente voor de deur staat. Wil ik graag mijn portfolio afmaken. Ik ben hiervoor nog op zoek naar:

  • Foto's onder het zadel (Dressuur, springen, eventing, western)
  • Actie foto's (Paard los in de bak, vrijspringen, aan de longe)
  • De paarden opzicht (Helemaal, alleen hoofd en hals, allerlei mogelijkheden)
  • Alleen de ogen van paard en ruiter. 

De shoot invulling is uiteraard aan u, het zou handig zijn zowel foto's  binnen als buiten te kunnen maken. Kan dit niet dat is het ook niet zo een ramp. Het is belangrijk om te weten dat ik de lens moet testen, is dus even zoeken qua instellingen en afstelling en heeft dus een beetje geduld nodig tegen over een gebruikelijke shoot.  Buiten dat er foto's gemaakt worden, wil ik ook graag een stukje filmen zodat ik mijn apparaten een beetje kan uit testen aangezien het toch heel anders is op locatie dan thuis. Liefst in de omgeving van Geleen, verder weg zou kunenn maar dan moet er wel een ophaal mogelijkheid zijn.


Het filmen gebeurt met een camera pod. Deze wordt op een statief gezet en filmt dan met een mobiele telefoon. Hij zoomt automatisch in en uit en volgt een persoon of paard. De telefoon heeft 8k kwaliteit en daarop word dan ook gefilmd. Hier zijn geen andere personen voor nodig en belemmerd de shoot niet.


Wat ontvangt u van de Shoot:

  • Alle gemaakte foto's en opnames
  • Alle foto's met logo 2 naar keuze zonder
  • Een filmpje als onderstaand. 

De foto's zijn in de regel dezelfde dag of hooguit de dag erna al klaar. De bewerking kan altijd aangepast worden. Ik verstuur de foto's altijd via WeTransfer. Welke online mogen en welke niet bepaald u uiteraard zelf. We werken via contracten voor elke shoot. Deze kunt u hier downloaden en invullen.

 

TFP Contract Paarden
Word – 30,4 KB 73 downloads

Recent gemaakte in de studio

Oude filmpjes ( 2017) maar wel van paarden. Dan heeft u een idee wat ik er precies mee bedoel.

Uiteraard bepaald u hierin zelf wat er wel en niet word gebruikt. Dat is voor ons een pre en is ook wettelijk vast gelegd dat een fotograaf alles alleen met toestemming online mag zetten. Echter is het wel bedoeld voor portfolio doeleinden.  


Uiteraard heb ik ook een aantal voorbeelden aan foto's. Ik heb recent foto's met de nieuwe lens kunnen maken. Dat zijn deze

Foto's met andere Lens


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Nicole van Avesaath
9 maanden geleden

Goede avond,

Ik zag je bericht op Facebook voor een foto en rij reportage, ik zou mezelf en mijn nieuwe topper L'Amour graag willen opgeven hiervoor, bij mij op Facebook kun je ons zien, ik heb alleen een buitenbak maar kan altijd in Reuver in de Binnenbak rijden.
Mvg,
Nicole van Avesaath