De Clinic van Jan Rensen zal plaatsvinden op 27-11- 2021, bij Jan en Nel Rensen, oftewel Dressuurstal Tristan. 

Jan neemt zich de tijd om jullie te helpen met losrijden, dit houd in dat de clinic in totaal 45 min duurt. 10 minuten voor aanvang aanwezig zijn is voldoende. Jan rijd gezamenlijk met jullie los 

We werken met groepen van 2 zodat jullie ook alle aandacht krijgen die jullie nodig hebben. Er zijn echter 10 plekken beschikbaar. We hebben dan ook 5 groepen van 2 personen die op hetzelfde niveau een clinic rijden.

Uiteraard is iedereen van elk niveau welkom, we vragen u het onderstaand formulier in te vullen. Als we de 10 deelnemers hebben bereik worden jullie als reserve op de lijst gezet.

 


De precieze tijden en indeling ontvangt u via de mail (clinic@ltphotography.nl). Ook word u op de hoogte gehouden als u op de reservelijst staat.

Ook foto's gemaakt door mij. Als klein aandenken hebben we een kleine beker na afloop voor een blijvende herinnering. Bij interesse kan er ook gefilmd worden, maak sowieso kleine sfeer filmpjes. 

De kosten van de Clinic zijn €30,- per startnummer dit dient 2 dagen voor de start van de clinic over te zijn gemaakt naar rekeningnummer NL63SNSB0785715320 t.a.v. Lt Fotografie met vermelding van de naam van de ruiter en paard.  Bij afmelding dient u dit 42 uur voor de clinic door te geven. Uiteraard ontvangt u het geld dan ook dezelfde dag nog terug.

Wegens corona is het helaas niet toegestaan om een aantal bezoekers mee te nemen. Ouders is een begeleider of je ouders helemaal prima!