Camera & Lenzen

Gepubliceerd op 17 november 2020 om 09:08


Canon Mark 5D III

De Canon EOS 5D Mark III DSLR-camera is een full-frame 22,3 MP DSLR met uitzonderlijke stilstaande beelden en filmopnamemogelijkheden. Door de nieuwe DIGIC 5+ beeldprocessor van Canon en 14-bits A / D-conversie te integreren, kan deze camera buitengewoon gedetailleerde beelden produceren met een enorme gevoeligheid bij weinig licht, die verder wordt geholpen door een uitgebreid ISO-bereik tot 102400. 

De beeldkwaliteit wordt verder verbeterd door de nieuwe 61-punts reticular autofocus met hoge dichtheid, inclusief maximaal 41 cross-type AF-punten en 5 dubbele diagonale AF-punten voor gegarandeerde scherpte. iFCL-meting werkt samen met het AF-systeem en gebruikt kleurinformatie van scènes om nauwkeurige belichtingswaarden te produceren met behulp van een 63-zone dual-layer meetsensor. HDR- en meervoudige belichtingsmodi bieden meer creatieve mogelijkheden en helpen u de hoeveelheid

Beeldreview is mogelijk met behulp van de 1.040.000 dots 3,2 "Clear View II LCD-monitor, die is voorzien van een zeer transparante, reflectiebestendige multi-coating voor een goede weergave onder heldere omstandigheden. De Intelligent Viewfinder integreert ook een gesuperponeerd LCD-scherm dat u belichtingsinformatie en heeft een 100% gezichtsveld.

Een zeer duurzame behuizing van magnesiumlegering omringt de componenten en biedt een verhoogde stof- en weersbestendigheid. Een bijgewerkt EOS Integrated Cleaning-systeem helpt ook om stof in de camerabehuizing te verminderen en te verwijderen. Een aantal van de fysieke bedieningselementen op de camerabody zijn volledig aanpasbaar voor een efficiëntere workflow en handiger bedieningsschema. Dual CF- en SD-geheugenkaartondersteuning verhoogt ook de compatibiliteit van de camera. Er wordt ook ondersteuning geboden voor de optionele Canon Wireless File Transmitter en GPS-ontvanger voor het op afstand loggen, volgen en verzenden van uw beelden.


Canon EF 300mm F/4.0 L USM iS

Het Canon EF 300mm f/4.0L IS USM objectief is met zijn 1190 gram een licht en draagbaar objectief dat veelzijdig inzetbaar is. Ook de korte minimale scherpstelafstand van 1.5m maakt het objectief zeer allround. Maak portretten, leg wilde dieren vast, pan mee met racewagens of vereeuwig de blik van een geconcentreerde sporter. En dat allemaal met een uitstekende scherpte en een zacht weergegeven achtergrond.

Hoogwaardig en stabiel
Objectieven uit de L-serie van Canon staan bekend om de stof- en vochtbestendige afwerking én natuurlijk de goede beeldkwaliteit. De kwaliteit wordt geëvenaard door het gebruik van super spectra coatings en de nauwkeurige beeldstabilisatie. De coatings reduceren reflecties en schitteringen, waardoor de balans van de kleuren en het contrast wordt verbeterd. De beeldstabilisatie stelt u in staat om te fotograferen met sluitertijden die tot twee stops langer zijn. Eventueel kunt u de stabilisatie in één richting uitschakelen om panning mogelijk te maken.

Scherpstelling
De ringvormige ultrasone motor voor het scherpstellen is snel, precies en geruisloos. De scherpstelling kunt u altijd bijstellen door de "fulltime" handmatige focus. Dit houdt in dat u ook in de automatische scherpstelstand de scherpte bij kunt stellen, zonder het objectief eerst om te schakelen naar handmatige scherpstelling.

Kenmerken

- Licht en draagbaar objectief
- Inzetbaar voor vele doeleinden
- Biedt een hoogwaardige beeldkwaliteit
- Scherpe resultaten met de beeldstabilisatie
- Altijd handmatig de scherpte bij kunnen stellen
- Stof- en vochtbestendige afwerking
- Geschikt voor filters van 77mm

 


 tele-zoomobjectief maakt macrofotografie mogelijk met een vergrotingsmaatstaf van 1:2 bij een brandpuntsafstand van 300mm. Door gebruik te maken van een "Special Low Dispersion" lensdeel wordt de chromatische aberratie gecompenseerd. De minimum instelafstand bij normaal gebruik is 1,5 m. Het objectief is zo geconstrueerd dat de verandering in aberratie welke veroorzaakt wordt door de scherpstelling, volledig wordt gecorrigeerd en is veelzijdig inzetbaar voor zowel sport-, portret- en landschapfotografie.

 

Kenmerken

 • Lenselementen: 14
 • Lensgroepen: 10
 • Beeldhoek in graden (35mm): 34.3 - 8.2
 • Beeldhoek in graden (SD formaat mm): 20.2-4.7
 • Aantal diafragmalamellen: 9
 • Kleinste diafragma: 22
 • Grootste diafragma: 4-5.6
 • Kortste instelafstand (cm): 150
 • Maximale vergroting: 1:4.1 / 1:2(Macro stand)
 • Filtermaat: 58
 • Diameter (mm): 76.6
 • Lengte (mm): 122
 • Gewicht (g): 545

Tamron 17-50mm F/2.8

De Tamron 17-50mm F/2.8 SP Di II heeft een diafragma van F/2.8 door het gehele zoombereik, zodat je je geen zorgen hoeft te maken dat je focus of diafragma niet goed ingesteld staan.

Geoptimaliseerd voor spiegelreflex

Het gebruik van XR glas optimaliseert de optische kracht en vermindert het krom trekken van het beeld naar het absolute minimum, terwijl je een compact design behoudt.

De positionering van 2 hybride aspherische elementen zorgen ervoor dat je keer op keer geweldige beelden vastlegt. En helpen er aan mee dat de Tamron 17-50mm zo compact kan blijven en tóch top prestaties kan leveren.

LD Glas

LD (Lage Dispersie) glazen zijn bedoelt om abberatie tegen te gaan, abberatie is een kromtrekking van het beeld. Deze LD glazen gaan dat effect tegen zodat jr betere foto's maakt, zonder vervorming. »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.